Υποστήριξη Ιστοσελίδων

Η πρόληψη είναι ο καλύτερος τρόπος για να νιώθετε ασφάλεια σε κάθε τομέα. Γιατί το διαδίκτυο να αποτελεί εξαίρεση;

Καθημερινή υποστήριξη

Σας εξυπηρετούμε άμεσα και αποτελεσματικά σε οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει στην ιστοσελίδα σας, είτε είναι κάτι απλό, είτε πολύπλοκο, με εγγυημένα αποτελέσματα και ξεκάθαρες διαδικασίες.

Ολοκληρωμένες λύσεις

Είτε πρόκειται για την απροβλημάτιστη λειτουργία της ιστοσελίδας σας, είτε για την αναβάθμιση του πυρήνα του συστήματος και τη βελτίωση το UX ή της ασφάλειας, είμαστε δίπλα σας, προτείνοντας άμεσα υλοποιήσιμες λύσεις.

Αδιάληπτη λειτουργικότητα

Μια ιστοσελίδα που δεν διαθέτει τις τελευταίες ενημερώσεις, μπορεί να προκαλέσει πολλά προβλήματα στην επιχειρηματική σας δραστηριότητα.

Καθημερινά backups

Εγγυόμαστε τη συνεχή και απρόσκοπτη λειτουργία της ιστοσελίδας σας και για αυτό κρατάμε καθημερινά backups σε sites, databases και email λογαριασμούς.

Υποστήριξη ιστοσελίδων από την Questit

Πολλοί ιδιώτες και αρκετές επιχειρήσεις αντίστοιχα, διαθέτουν μία ή περισσότερες ιστοσελίδες. Ο περισσότερος κόσμος δίνει πολύ μεγάλη βάση στη δημιουργία της ιστοσελίδας του και πολύ καλά πράττει.

Ωστόσο, σε κάποιες περιπτώσεις τα πράγματα στη συνέχεια αφήνονται λίγο στην τύχη τους. Παρατηρούμε λοιπόν το φαινόμενο πως μεγάλος αριθμός από ιστοσελίδες δεν ενημερώνεται και ακόμα μεγαλύτερος αριθμός ιστοσελίδων δεν αναβαθμίζεται ποτέ.

Αυτό φυσικά δεν είναι ό,τι καλύτερο για μία επιχείρηση, καθώς το διαδίκτυο αποτελεί και αυτό μία μέθοδο προώθησης προϊόντων και υπηρεσιών και μάλιστα με μεγάλη ισχύ. 

Πέραν τούτου βέβαια, μέσα από το διαδίκτυο εμφανίζεται και η εταιρική ταυτότητα και η εικόνα μιας επιχείρησης, η οποία οφείλει να είναι προσεγμένη από κάθε άποψη. Το να έχει λοιπόν κανείς εγκαταλείψει την ιστοσελίδα του δεν είναι σίγουρα καλό, αλλά ευτυχώς υπάρχουν λύσεις.

H Questit αναλαμβάνει την υποστήριξη ιστοσελίδων κάθε είδους. Φροντίζουμε για λογαριασμό σας να ενημερώνουμε με υλικό την ιστοσελίδα σας σε τακτική βάση, προκειμένου να φαίνεται και να είναι ενεργή.

Μπορείτε να μας δώσετε εσείς το περιεχόμενο και να κάνουμε τον προγραμματισμό και την ανάρτησή του ή εναλλακτικά να δημιουργήσουμε εμείς οι ίδιοι το περιεχόμενο και να φροντίσουμε παράλληλα να ανέβει online.

Σας προσφέρουμε επίσης τη δυνατότητα να κάνουμε διορθώσεις και επιμέλεια του περιεχομένου της ιστοσελίδας σας, τόσο όσον αφορά τα κείμενα, όσο και τα υπόλοιπα πολυμεσικά στοιχεία της, όπως είναι για παράδειγμα οι φωτογραφίες, τα βίντεο κλπ.

Όσον αφορά τα θέματα λειτουργικότητας, αναλαμβάνουμε επίσης και τεχνικές εργασίες διόρθωσης προβλημάτων που ενδεχομένως να υπάρχουν προλαμβάνουμε την δημιουργία νέων μελλοντικά και φυσικά αναβαθμίζουμε την ιστοσελίδα σας με περισσότερα χαρακτηριστικά και υπηρεσίες.

Μία ιστοσελίδα δεν είναι κάτι το στατικό, αλλά κάτι το δυναμικό που πρέπει να εξελίσσεται με τον χρόνο. Δυστυχώς ή ευτυχώς, οι τεχνολογίες του διαδικτύου εξελίσσονται ραγδαία από τις πρώτες ήδη ημέρες που έκαναν την εμφάνισή τους, μέχρι σήμερα. Κάποιες τεχνολογίες λοιπόν, εκ των πραγμάτων γίνονται παρωχημένες σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, ενώ δημιουργούνται νέες υπηρεσίες και χαρακτηριστικά που μπορούν τελικά να αποδειχθούν χρήσιμα και επιθυμητά στην αύξηση της κερδοφορίας της επιχείρησής σας.

Ας μιλήσουμε για το νέο σας project

Όποια και αν είναι η ανάγκη σας, μπορούμε να την καλύψουμε μέσα από ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών Υποστήριξης Ιστοσελίδων.