Υποστήριξη eshop

Προσφέρουμε κορυφαίες υπηρεσίες συντήρησης, σχεδιασμένες πάνω στις ανάγκες του δικού σας ηλεκτρονικού καταστήματος.

Εγγυημένο Αποτέλεσμα

Γνωρίζουμε πολύ καλά πως ο κύριος στόχος του ηλεκτρονικού σας καταστήματος είναι να παράγει επιπρόσθετο κέρδος στην επιχείρησή σας. Εγγυόμαστε πως το eshop σας θα είναι μόνιμα λειτουργικό και ενημερωμένο, ώστε να έχετε ένα λιγότερο πράγμα στο μυαλό σας.

Υποστήριξη 24/7

Υποστηρίζουμε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα σε καθημερινή βάση, αντιμετωπίζοντας οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει στην day-to-day λειτουργία του, είτε πρόκειται για κάτι απλό, είτε σύνθετο και περίπλοκο.

Λύσεις στα μετρά σας

Οι έμπειροι τεχνικοί μας μπορούν να σας λύσουν τα χέρια, είτε επιλέξετε κάποιο συμβόλαιο συντήρησης, είτε χρειάζεστε τη βοήθειά μας κατά περίπτωση.

Ποιοτική επικοινωνία

Επιλέγοντας την Questit, θα υπάρχει πάντα κάποιος να σας εξυπηρετεί άμεσα και ποιοτικά. Δεν υπάρχει λόγος πια να παρακαλάτε να γίνουν οι αλλαγές που ζητάτε

Υποστήριξη eshop από την Questit

Από τη στιγμή που θα δημιουργήσετε το καινούργιο σας eshop, ένας νέος κόσμος πωλήσεων μέσω διαδικτύου, αλλά και διαχείρισης περιεχομένου, δημιουργείται στην εταιρεία σας. Αυτό σίγουρα μπορεί να αποβεί πολύ προσοδοφόρο, αλλά αντίστοιχα χρειάζεται ανά τακτά διαστήματα να πραγματοποιούνται και κάποιες εργασίες προκειμένου να υπάρξουν αναβαθμίσεις, βελτιστοποιήσεις, εργασίες συντήρησης και αυτοματοποίησης κλπ.

Υπάρχουν πάρα πολλά πράγματα πίσω από τη λειτουργία ενός eshop, που δεν είναι εμφανή με μία πρώτη ματιά. Μιλάμε από την καταγραφή και ανάλυση των στατιστικών στοιχείων που αφορούν τις επισκέψεις και τις αγορές, έως τον έλεγχο για κενά ασφαλείας, αλλά και την ενημέρωση με νέες τεχνολογίες που μπορούν να αυξήσουν την ταχύτητα και την απόδοση σε οικονομικό επίπεδο. Ίσως κάποια στιγμή χρειαστεί να προσθέσετε νέα προϊόντα και υπηρεσίες, να υποστηριχθούν κι άλλες γλώσσες στην πλατφόρμα σας ή νέες μέθοδοι πληρωμής κλπ.

Όλα αυτά χρειάζονται συγκεκριμένες γνώσεις και είναι μάλλον δύσκολο να τα αναλάβει μόνη της μία μικρομεσαία επιχείρηση. Απαιτείται εξειδικευμένο προσωπικό, κάτι που μάλλον ανεβάζει σημαντικά το κόστος και μεγαλώνει παράλληλα τις υποχρεώσεις της επιχείρησης.

Παρόλα αυτά, υπάρχουν και άλλες, πιο πρακτικές και συνάμα οικονομικές λύσεις.

Στην Questit αναλαμβάνουμε την υποστήριξη του eshop σας και τη βελτιστοποίηση της ασφάλειας, της ταχύτητας και της αποδοτικότητάς του. 

Είμαστε μία ομάδα ειδικών που ασχολούμαστε με τις νέες τεχνολογίες και πέρα από την κατασκευή eshop γνωρίζουμε πολύ καλά πως να αυτοματοποιήσουμε κάποιες διαδικασίες, να κρατάμε το eshop σας πάντα ασφαλές από επιθέσεις χάκερ, να βρίσκεται συνεχώς σε πλήρη λειτουργία online χωρίς τεχνικά προβλήματα, να λειτουργεί γρήγορα και χωρίς καθυστερήσεις κλπ.

Φροντίζουμε επίσης να αναλύουμε όλα αυτά τα στοιχεία που αφορούν τις πωλήσεις και τις επισκέψεις χρηστών. Με βάση αυτά τα στατιστικά στοιχεία σας ενημερώνουμε και σας προτείνουμε λύσεις για ακόμα μεγαλύτερη απόδοση και λειτουργικότητα. 

Μπορούμε να αναλάβουμε στο σύνολό τους τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες του διαδικτύου και τη διαχείριση eshop, πέρα από αυτά που έχουμε δημιουργήσει εμείς οι ίδιοι.

Ας μιλήσουμε για το νέο σας project

Όποια και αν είναι η ανάγκη σας, μπορούμε να την καλύψουμε μέσα από ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών Υποστήριξης Eshop.