Hosting

Δεν προσφέρουμε απλά «χώρο» για τις ιστοσελίδες σας, αλλά μια ολοκληρωμένη λύση φιλοξενίας με την υποστήριξη, τις υποδομές και την τεχνογνωσία που χρειάζεστε για να εστιάσετε στην online παρουσία σας.

Unlimited support

Είμαστε πάντα δίπλα σας, έτοιμοι να λύσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα και να απαντήσουμε σε όλες σας τις ερωτήσεις και τις απορίες.

Κορυφαία απόδοση

Για τους πελάτες μας θέλουμε μόνο το καλύτερο. Με ταχύτατους SSD δίσκους, Nginx caching και HTTP/2 τα sites σας φορτώνουν αμέσως.

Managed υπηρεσίες

Δεν αφήνουμε τα πράγματα στην τύχη τους. Ελέγχουμε 24/7 τους servers μας με τη χρήση ειδικού λογισμικού και επεμβαίνουμε άμεσα, πριν δημιουργηθούν προβλήματα.

Αξεπέραστες ταχύτητες

Στον κόσμο του internet η ταχύτητα κάνει τη διαφορά. Για αυτό οι server μας βρίσκονται σε ελληνικό Datacenter και έχουν απευθείας σύνδεση με το GR – IX.

Hosting από την Questit

Το αξιόπιστο και υψηλής απόδοσης hosting για τις ιστοσελίδες σας αποτελεί σημαντικό κομμάτι της επιτυχίας τους. Δυστυχώς αυτό το γεγονός πολύς κόσμος το παραβλέπει, δίνοντας συνήθως μικρότερη σημασία από ότι πρέπει στο hosting.

Tο να κάνετε μία κακή επιλογή hosting μπορεί να έχει πραγματικά καταστροφικά αποτελέσματα στην ιστοσελίδα σας, αλλά και στην ίδια την επιχείρηση.

Τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά για τους πελάτες όσον αφορά το hosting είναι η ταχύτητα στην οποία θα λειτουργεί η ιστοσελίδα και το να είναι αυτή διαθέσιμη 24 ώρες το εικοσιτετράωρο, χωρίς νεκρά διαστήματα και διακοπές.

Μία ποιοτική υπηρεσία hosting όπως αυτή που σας προσφέρει η Questit, έχει τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

  • Αξιοπιστία και λειτουργικότητα: Αφήνουμε εδώ ένα πολύ μικρό ποσοστό για κάποιες συντηρήσεις που ενδέχεται για κάποια λεπτά το μήνα να αφήσουν «εκτός» την ιστοσελίδα σας.
  • Χώρος αποθήκευσης: Θα πρέπει να υπάρχει αρκετός χώρος ώστε όλα τα αρχεία της επιχείρησης σας που είναι αναγκαία για την ιστοσελίδα να μπορούν να αποθηκευτούν στο διακομιστή. Προβλήματα εμφανίζονται κυρίως όταν υπάρχουν μεγάλα αρχεία πχ. αρχεία βίντεο κλπ.
  • Εύρος ζώνης και επισκέψεις χρηστών: Κάποιες ιστοσελίδες έχουν μερικές μόνο επισκέψεις την ημέρα και κάποιες άλλες εκατομμύρια επισκέπτες καθημερινά. Μπορεί το hosting να ανταποκριθεί σε μεγάλο αριθμό επισκέψεων ή έχει περιορισμούς;
  • Εργαλεία διαχείρισης: Πρόκειται για εργαλεία που είναι απαραίτητα για τη διαχείριση της ιστοσελίδας σας και για τo domain name σας.
  • Υποστήριξη πελατών: Εάν συμβεί κάτι, θα υπάρχει άνθρωπος στον οποίο να μπορείτε να απευθυνθείτε για να λύσει το πρόβλημα ή θα αφιερώσετε άσκοπα ώρες και μέρες για να βγάλετε άκρη;
  • Δυνατότητα επέκτασης: Μία ιστοσελίδα ενδέχεται με τον καιρό να αναπτυχθεί και να αυξήσει τις απαιτήσεις του hosting. Θα πρέπει να υπάρχουν πακέτα που να μπορούν να αναβαθμιστούν κλιμακωτά, ανάλογα με την εξέλιξη της ιστοσελίδας.
  • Ασφάλεια: Οι επιθέσεις των χάκερ και κακόβουλων χρηστών είναι καθημερινό φαινόμενο και καμιά ιστοσελίδα δεν βρίσκεται στο απυρόβλητο. Μπορεί η υπηρεσία hosting να σας προστατεύσει;

Οι κοντινές γεωγραφικά υποδομές της Questit (SNC-2 Datacenter – Αθήνα) εξασφαλίζουν εξαιρετικά χαμηλότερο latency για τους επισκέπτες και πελάτες σας από την Ελλάδα και την Κύπρο έναντι υπηρεσιών φιλοξενίας με υποδομές στην Ευρώπη και στην Αμερική.

 

Ας μιλήσουμε για το νέο σας project

Όποια και αν είναι η ανάγκη σας, μπορούμε να την καλύψουμε μέσα από ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών Hosting.