4 λόγοι για να μεταβείτε άμεσα σε managed security υπηρεσίες

Σε αυτό το άρθρο:

Θα δείτε στην πράξη γιατί θα πρέπει να πάρετε στα σοβαρά το θέμα της κυβερνοασφάλειας της επιχείρησής σας.

Εκτιμάται ότι τα κυβερνοεγκλήματα θα οδηγήσουν στη δημιουργία περίπου 3,5 εκατομμυρίων νέων θέσεων εργασίας στον τομέα της ασφάλειας διαδικτύου τα επόμενα τρία χρόνια.

Κοντά στα 86 δισεκατομμύρια δολάρια υπολογίζεται πως δαπανήθηκαν για τον τομέα της κυβερνοασφάλειας το 2017.

Το ποσό αυτό προβλέπεται να πολλαπλασιαστεί και να φτάσει τα 3 τρισεκατομμύρια δολάρια μέχρι το 2020.

Και το ποσό δεν είναι υπερβολικό, δεδομένου ότι δεν περνάει ούτε μία μέρα χωρίς να ακούσουμε για ένα νέο malware ή ransomware. Αυτές οι επιθέσεις ήταν πράγματα ανήκουστα κατά το παρελθόν.

Όταν ακόμα εταιρίες κολοσσοί όπως η Yahoo και η Adobe, δεν ήταν σε θέση να αποτρέψουν παραβιάσεις στα συστήματα δεδομένων τους, φανταστείτε πόσο επιτακτική είναι η ανάγκη για τις μικρές εταιρίες. Εταιρίες που στερούνται των υποδομών και της χρηματοδότησης για την πρόσληψη ειδικών τεχνικών εμπειρογνωμόνων πάνω στα συστήματα ασφαλείας τους.

Τι μπορεί όπως να κάνει η επιχείρηση σας για να προστατεύσει τα ευαίσθητα προσωπικά και εταιρικά δεδομένα;

Είναι πολύ πιθανόν ότι προσπαθείτε να τα αντιμετωπίσετε μόνοι σας, όπως κάνουν όλοι.

Υπάρχουν πολλές μικρές, αλλά και μεσαίες επιχειρήσεις που δεν μπορούν να αντέξουν το κόστος να στελεχωθούν με άτομα που να φροντίζουν για την ασφάλεια των δεδομένων.

Αυτός είναι ακριβώς και ο λόγος για τον οποίο όλο και περισσότεροι οργανισμοί και εταιρίες κινούνται προς τις Managed Security Services (MSS).

Οι Managed Security Services (MSS) σας δίνουν την δυνατότητα να έχετε 24/7 την ασφάλεια που πρέπει να έχει η επιχείρηση σας, με ελάχιστο κόστος.

Είστε περίεργοι να μάθετε πως; Να σας εξηγήσουμε.

Περιεχόμενα

Κατώτερα έξοδα

Το να στελεχωθεί η επιχείρησή σας με μία ομάδα κυβερνοασφάλειας, σημαίνει πως πρέπει να προσλάβετε και να εκπαιδεύετε προσωπικό, με την απαιτούμενη εξειδίκευση στον τομέα αυτόν.

Θα πρέπει να δημιουργήσετε τις υποδομές και να προμηθευτείτε το απαραίτητο λογισμικό. Πιο συγκεκριμένα, φανταστείτε πως μία μικρή ομάδα τεχνικών ασφαλείας είναι εξαιρετικά δύσκολο να παρακολουθήσει και να αποτρέψει τις επιθέσεις Ransomware.

Με ένα Managed Security Services (MSS) σύστημα, αυτομάτως μειώνετε το κόστος, όπως και τις ώρες που θα είναι εκτός λειτουργίας τα συστήματα τις εταιρίας σε περίπτωση κυβερνοεπίθεσης.

Εστιάστε σε αυτό που παράγει χρήμα

Έχοντας έναν ειδικό πάνω στο MSS, που θα διαχειρίζεται την κυβερνοασφάλεια της εταιρίας σας, θα μπορείτε να εστιάσετε στα πραγματικά ζητήματα της εταιρίας και στον ανταγωνισμό σας.

Οι υπεύθυνοι του ΙΤ σας θα έχουν περισσότερο χρόνο στο να επικεντρωθούν στην εύρυθμη λειτουργία της επιχείρησής σας, κάνοντας την πιο παραγωγική.

Γιατί λοιπόν να επιβαρύνετε τους υπαλλήλους σας με δυσνόητες εργασίας, πράγμα που επηρεάζει την παραγωγικότητά τους;

Καλύτεροι πόροι στη συνάρτηση

Μία εταιρία MSS υπηρεσιών εξειδικεύεται σε ένα μόνο πράγμα. Και αυτό είναι να ενισχύει την ασφάλειά της επιχείρησής σας. Και αυτό συμβαίνει γιατί έχει την απαιτούμενη γνώση και τα ειδικά εργαλεία, πράγματα που η δική σας επιχείρηση μπορεί να βρει εξαιρετικά δύσκολα.

Για παράδειγμα, μια εταιρία MSS θα εγκαταστήσει ένα σύστημα πολλαπλών κλιμάκων ασφαλείας. Θα περιλαμβάνει τείχος προστασίας, προστασία από ιούς, ανίχνευση ransomware, διαχείριση απειλών, ειδοποιήσεις σε πραγματικό χρόνο, αξιολόγηση ασφαλείας, ελέγχους και συμμόρφωση.

Να βρίσκεστε μπροστά από τους επιτιθέμενους

Τις περισσότερες φορές, κυβερνοεγκλήματα δεν συμβαίνουν επειδή ο επιτιθέμενος είναι πιο εξειδικευμένος ή πιο έξυπνος από την ομάδα ασφαλείας, αλλά επειδή επιτίθεται αστραπιαία.

Για να μπορέσει μία επιχείρηση να βελτιώσει το επίπεδο ασφάλειας ενάντια σε κυβερνοεπιθέσεις, πρέπει να υπάρχει λεπτομερής αξιολόγηση της υπάρχουσας κατάστασης, εφαρμογή των συστημάτων ασφαλείας και δοκιμές στο firewall της εταιρίας.

Όλα αυτά μπορεί να χρειαστούν ημέρες, αν όχι εβδομάδες. Χρόνος που τις περισσότερες φορές οι μικρές επιχειρήσεις δεν διαθέτουν.

Εκεί διαφέρουν οι εταιρίες MSS οι οποίες κάνουν χρήση των υπηρεσιών που προσφέρουν και προληπτική παρακολούθηση. Έτσι οι τεχνικοί μπορούν να ανιχνεύουν απειλές και κενά στα συστήματα ασφαλείας της επιχείρησής σας. Και ύστερα να λαμβάνουν τα απαραίτητα μέτρα ούτως ώστε να είστε προφυλαγμένοι.

Αμφιταλαντεύεστε ακόμα στο τι πρέπει να κάνετε για τo IT support της επιχείρησης σας; Μιλήστε μας και είμαστε στη θέση να λύσουμε τις ανησυχίες ή τις όποιες απορίες έχετε.

Εγγραφή στο Newsletter

Εάν θέλετε να λαμβάνετε όλα τα πρόσφατα άρθρα, με συμβουλές και οδηγούς για το χώρο του digital marketing, συμπληρώστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.