Σχετικά με την Questit

Με έτος ίδρυσης το 2016, η Questit είναι ένα από τα ανερχόμενα digital agencies της ελληνικής αγοράς, με τη δημιουργικότητα και την υιοθέτηση νεών τεχνολογιών σε πρώτο πλάνο.

Από την ημέρα της «γέννησης» της εταιρίας το 2016, στόχος μας είναι η ενεργή συμμετοχή στην μετάβαση των πελατών μας στη νέα ψηφιακή εποχή, μέσα από ένα σύνολο παρεχόμενων υπηρεσιών που συνδυάζουν την στρατηγική σκέψη, τη δημιουργικότητα και τις νέες τεχνολογίες.

H μεθοδολογία που ακολουθούμε σε κάθε μας project στηρίζεται στις αρχές μας. 

Θα συναντηθούμε μαζί σας, θα συζητήσουμε, θα ακούσουμε τις επαγγελματικές σας ανάγκες και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζετε και θα σας προτείνουμε λύσεις που έχουν ως στόχο να δημιουργήσουν προστιθέμενη αξία για την επιχείρησή σας, ανεξαρτήτως του πόσο «μικρή» ή «μεγάλη» είναι αυτή.

Από το σχεδιασμό της στρατηγικής μέχρι την υλοποίηση κάθε project, οι πελάτες μας βρίσκονται πάντα στο επίκεντρο. 

Κύριο μέλημά μας είναι η αύξηση της κερδοφορίας σας και η παραγωγή μετρήσιμων αποτελεσμάτων.

Μέσα σε αυτά τα χρόνια, η Questit έχει καταφέρει να αναπτυχθεί ταχύτατα, αποκτώντας ένα σημαντικό portfolio στην κατασκευή ιστοσελίδων, με αρκετές μεγάλες εταιρίες να μας έχουν τιμήσει με την εμπιστοσύνη τους για τη διαδικτυακή τους παρουσία.

2016 - Ίδρυση της εταιρίας

Η χρονιά στην οποία η Questit έκανε τα πρώτα της βήματα.

2017 - Κερδίζουμε έδαφος...

Το portfolio μας μετρά ήδη περισσότερα από 20 projects και η εταιρία αλλάζει νομική μορφή και γίνεται ΙΚΕ.

2018 - Τα πρώτα μεγάλα projects

Το"Fueled by QUESTIT" κάνει την εμφάνισή του στις ιστοσελίδες κάποιων από τις μεγαλύτερες εταιρίες και οργανισμούς της χώρας.

2019 - Tα IT Services στο προσκήνιο

Ένα έτος - σταθμός, όπου οι λέξεις Windows Server, CISCO και 3CX αποτελούσαν μέρος της καθημερινότητάς μας.

2020 - Η σημαντικότερη χρονιά... μέχρι την επόμενη

Ανάδειξή της εταιρίας σε Google Partner, projects για δημόσιους οργανισμούς και μεγάλες επιχειρήσεις, ενώ τα καλύτερα έρχονται.

Είσαι το επόμενο μέλος της ομάδας μας;

Δες τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας στη Workable σελίδα της QUESTIT.

0 +
Χρόνια εμπειρίας
0
Εξειδικευμένοι επαγγελματίες​
0 +
Projects στο portfolio
~ 0
Ποτήρια καφέ ανά ημέρα 🙂

Είπαν για εμάς...

Η σχέση μας με τους πελάτες μας δεν αρχίζει στις 10 το πρωί, ούτε τελειώνει στις 6 το απόγευμα. Είμαστε πάντα ενεργοί για να τους προσφέρουμε τη βέλτιστη δυνατή ποιότητα στις υπηρεσίες μας.

Όταν αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε τη διαδικτυακή μας παρουσία εμπιστευθήκαμε την Questit. Πρόκειται για μία ομάδα νέων ανθρώπων, με μεράκι για δουλειά, φαντασία και με έντονο το αίσθημα του επαγγελματισμού. Το αποτέλεσμα της επιλογής μας αυτής είναι μία ιστοσελίδα που αντικατοπτρίζει πλήρως τις αξίες της εταιρίας μας και ενισχύει την εταιρική μας ταυτότητα.
Γιώργος Τζήκας / Ελληνικοί Χυμοί ΑΕΒΕ
CEO / FOUNDER
Το 2019 η Questit ανέλαβε το IT Support της Επιτροπής Ολυμπίων και Κληροδοτημάτων – Ζάππειο Μέγαρο. Από την πρώτη στιγμή οι τεχνικοί της εταιρίας, με επαγγελματισμό, ξεκίνησαν την αναβάθμιση του μηχανογραφικού εξοπλισμού και διόρθωσαν χρόνια προβλήματα που επηρέαζαν την ομαλή του λειτουργία.
Χριστίνα Βαγενά / Ζάππειο Μέγαρο
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΟκΚ
Η συνεργασία μας ξεκίνησε το 2018 για την ανάπτυξη της νέας ιστοσελίδας της εταιρείας. Η ομάδα της Questit είναι πάντα πρόθυμη να ακούσει τις επιχειρησιακές μας ανάγκες μας και να σχεδιάσει custom λύσεις αξιοποιώντας κατάλληλα εργαλεία με σκοπό να επιτευχθεί το καλύτερο λειτουργικό και αισθητικό αποτέλεσμα.
Τζούλια Φωκά / PQH
Communications Manager
Η ομάδα της Questit αποτελεί τον βασικό και πολύτιμο συνεργάτη της εταιρίας μου στον τομέα της διαδικτυακής προώθησης. Έχω συνεργαστεί μαζί τους για διάφορα projects που περιλαμβάνουν εργασίες κατασκευής ιστοσελίδων, καμπάνιες Search Engine Optimization και διαχείριση Google Ads, με τα αποτελέσματα κάθε φορά να με δικαιώνουν για την επιλογή μου αυτή.
Γιώργος Αντωνίου / Antoniou Group of Companies
Ceo / founder
Η Questit έχει εδώ και χρόνια αναλάβει το IT Support της δικηγορικής μας εταιρίας Παμπούκης Μαρεβέλης Νικολαϊδης & Συνεργάτες. Οι τεχνικοί της είναι πάντοτε διαθέσιμοι, οργανωμένοι και μας προσφέρουν λύσεις και σιγουριά, επιλέγοντας τις πλέον πρόσφορες και οικονομικές προτάσεις.
Καθηγητής Χάρης Παμπούκης / A - Law
NAME PARTNER / FOUNDER
Για την κατασκευή της νέας ιστοσελίδας του Συνδέσμου Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού επιλέξαμε την Questit και το αποτέλεσμα μας δικαίωσε πλήρως. Η ομάδα της δημιούργησε μία ιστοσελίδα σύγχρονη, λειτουργική και κυρίως εναρμονισμένη με την νέα εικόνα του Συνδέσμου.
Γιάννης Κωνσταντάτος / ΣΠΑΥ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ / ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟυ - ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ
Συνεργάστηκα με την Questit στην κατασκευή, τη φιλοξενία και την υποστήριξη της ιστοσελίδας της Α PRIORI. Η νεανική και ορεξάτη ομάδα της Questit μου προσέφερε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στο οικονομικότερο δυνατό κόστος, συνδυάζοντας αρμονικά τη δική μου φιλοσοφία με τις γνώσεις, την κατάρτιση και τις ευφάνταστες ιδέες τους. Μπράβο παιδιά, συνεχίστε με μεράκι και όρεξη!
Κωνσταντίνα Νικολαΐδη / A-Priori
θεατρικη παραγωγος / founder
Εξαιρετική η συνεργασία μας με την ομάδα της Questit. Άμεση ήταν η ανταπόκρισή τους σε όλες τις απορίες μας. Η άριστη γνώση του αντικειμένου τους, η ευγένειά τους και οι ιδιαίτερα αναλυτικές μας συζητήσεις συνέβαλαν στην επίτευξη του βέλτιστου αποτελέσματος για την ιστοσελίδα μας και τη συνεχή υποστήριξή της.
Χρήστος Βασιλείου / VP Dental
Χειρουργος οδοντιατρος