Προώθηση Ιστοσελίδων SEO

Προώθηση Ιστοσελίδων ή (όπως το ξέρουν πολλοί) SEO, είναι η στοχευμένη στρατηγική που θα δώσει ώθηση στην προβολή της εταιρίας σας στα οργανικά αποτελέσματα. Θα αυξήσει τις πωλήσεις σας και θα κερδίσετε νέους πελάτες.

Άρτιο on-page seo

Πραγματοποιούμε όλες τις απαιτούμενες αλλαγές και ενσωματώνουμε τους απαραίτητους μηχανισμούς για την καλύτερη δυνατή κατάταξη στις πρώτες θέσεις οργανικών αποτελεσμάτων στις μηχανές αναζήτησης.

Κορυφαιο off-page SEO

Επενδύουμε πολλές εργατοώρες ανά μήνα στο κομμάτι του off-page SEO, δημιουργώντας περιεχόμενο που στέλνει επισκεψιμότητα στο site σας και που δημοσιεύεται στις μεγαλύτερες ιστοσελίδες του ελληνικού διαδικτύου.

Οργανική επισκεψιμότητα

Η άνοδος της κατάταξης στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης θα επιφέρει αύξηση στην οργανική επισκεψιμότητα της ιστοσελίδα σας, διευρύνοντας την πελατεία σας.

Μείωση κόστους Google Ads

Θα μειώσετε σημαντικά το κόστος των καμπανιών στο Google Ads, καθώς θα πολλαπλασιάσετε την κερδοφορία της επιχειρηματικής δραστηριότητάς σας από τις υψηλές θέσεις της ιστοσελίδας στα οργανικά αποτελέσματα.

Ανταγωνιστικοί στον κλάδο σας

Με την δική μας στρατηγική στο SEO μπορείτε να ξεπεράσετε την πλειοψηφία, ή ακόμη και όλους τους ανταγωνιστές σας στο διαδίκτυο.

Αύξηση B2B & B2C πελατών

Η σωστή inbound στρατηγική θα επιφέρει αποτελεσματική και επιτυχημένη πηγή δυνητικών πελατών μεταξύ επιχειρήσεων (B2B), αλλά και μεταξύ πελατών (B2C).

Επισκέψεις στο φυσικό κατάστημα

Ένα μεγάλο ποσοστό πελατών (περίπου 38%) προτιμα να επισκέπτεται το φυσικό κατάστημα μιας επιχείρησης. Αποκτήστε ένα μεγάλο κομμάτι αυτής της πίτας μέσα από τους μηχανισμούς Local SEO της Questit.

Brand awareness

Η πρώτη, δεύτερη ή τρίτη θέση στα οργανικά αποτελέσματα της Google πέραν της επισκεψιμότητας, σας προσφέρει αναγνωρισιμότητα και αύξηση εμπιστοσύνης από τους υποψήφιους πελάτες σας.

ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: Τιμοκατάλογος Υπηρεσιών SEO

Δείτε όλα τα διαθέσιμα πακέτα υπηρεσιών της QUESTIT για μια επιτυχημένη ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ, υπηρεσίες που μπορούν να διαμορφωθούν ανάλογα με τις ανάγκες του δικού σας project. Για περισσότερες διευκρινίσεις και πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Starter Pack

800 ανά μήνα
 • Άρτιο On Page SEO
 • Έως 8 keywords
 • Συγγραφή 2 blogs / μήνα
 • Δωρεάν Speed Optimization

Basic Pack

1.600 ανά μήνα
 • Άρτιο On Page SEO
 • Έως 20 keywords
 • Συγγραφή 6 blogs / μήνα
 • Δωρεάν Speed Optimization
TOP CHOICE

Pro Pack

3.400 ανά μήνα
 • Άρτιο On Page SEO
 • Έως 50 keywords
 • Συγγραφή 12 blogs / μήνα
 • Δωρεάν Speed Optimization

Προώθηση Ιστοσελίδων - SEO από την Questit

Προώθηση Ιστοσελίδων, το search engine optimization ή για συντομία SEO, αποτελεί μία πρακτική του διαδικτύου η οποία έχει ως σκοπό να αυξηθεί η ποιότητα, αλλά ταυτόχρονα και η ποσότητα των επισκεπτών μιας ιστοσελίδας. 

Επιπλέον, επιδιώκεται η αύξηση της αναγνωσιμότητας μιας εταιρείας ή ιστοσελίδας. Αυτό γίνεται με τα λεγόμενα «οργανικά αποτελέσματα», δηλαδή τα αποτελέσματα που δίνουν οι μηχανές αναζήτησης του παγκόσμιου ιστού, όταν πραγματοποιεί κανείς κάποια αναζήτηση σε αυτές.

Στις μέρες μας, σε καθημερινή βάση πραγματοποιούνται εκατοντάδες εκατομμύρια αναζητήσεις χρηστών απ’ όλο τον κόσμο στο internet. 

Υπάρχουν άνθρωποι που αναζητούν κάθε είδους πληροφορία, υπηρεσίες και προϊόντα που τους ενδιαφέρει να αγοράσουν, ακόμα και απαντήσεις πάνω σε οποιοδήποτε ερώτημα τους απασχολεί.

Ο τρόπος με τον οποίο λειτουργούν οι μηχανές αναζήτησης είναι πραγματικά σύνθετος. Για αυτό ακόμη και οι ειδικοί του SEO δεν μπορούν να έχουν απόλυτη γνώση για τους αλγόριθμους της Google και των υπολοίπων μηχανών αναζήτησης.

Υπάρχουν βέβαια συγκεκριμένες διαδικασίες που αφορούν το SEO και οι οποίες αποδεδειγμένα προσφέρουν καλύτερα αποτελέσματα, ανεβάζοντας πιο ψηλά στα αποτελέσματα τις σελίδες για τις οποίες θα δουλέψει κανείς.

H Προώθηση Ιστοσελίδων SEO είναι σημαντικό στις μέρες μας γιατί σε αντίθεση με τις διαφημίσεις, τα χρήματα τα οποία θα χρειαστεί να ξοδέψουμε θα μας επιστραφούν στο πολλαπλάσιο, αφού το SEO προσφέρει καλύτερα και κυρίως μεγαλύτερης διάρκειας αποτελέσματα. Γενικά οι χρήστες, κατά 67%, εμπιστεύονται περισσότερο τα οργανικά αποτελέσματα από τις διαφημίσεις που εμφανίζονται στις μηχανές αναζήτησης, στα κοινωνικά δίκτυα και οπουδήποτε αλλού, για την ίδια αναζήτηση.

Ενώ οι μηχανές αναζήτησης γίνονται όλο και πιο έξυπνες, εξακολουθούν να χρειάζονται τη βοήθειά μας και εδώ ένας ειδικός στο SEO μπορεί να κάνει τη διαφορά. Υπάρχουν όμως σημαντικοί κίνδυνοι, καθώς με λάθος χειρισμούς και δόλιες τακτικές μία ιστοσελίδα μπορεί να τιμωρηθεί και τελικά να εξαφανιστεί εντελώς από τα αποτελέσματα των αναζητήσεων. Γι’ αυτό λοιπόν το έργο του SEO είναι πραγματικά πολύ σημαντικό και θα πρέπει να το αναλάβει κάποιος με εξειδικευμένες γνώσεις και εμπειρία.

Ας μιλήσουμε για το νέο σας project

Όποια και αν είναι η ανάγκη σας, μπορούμε να την καλύψουμε μέσα από ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών προώθησης ιστοσελίδας.