ΚΟΙΝΣΕΠ Questit

Ποιοι Είμαστε


Η Questit Consulting ιδρύθηκε τον Ιούλιο του 2017 και εδρεύει στο Δήμο Ελληνικού - Αργυρούπολης. Στόχο έχει την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών και λύσεων στον τομέα της τεχνολογίας καθώς και στην «επανεκκίνηση», τον επαναπροσδιορισμό και την επανεισαγωγή των συνεργατών της στους τομείς που δραστηριοποιούνται, κρατώντας τους ταυτόχρονα στο επίκεντρο του social networking.

Με επιχειρηματικό πνεύμα και με κύριο γνώμονα την παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών, επιδιώκουμε την ανάπτυξη δραστηριοτήτων για τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, την προώθηση του υγειούς επιχειρείν και την ενδυνάμωση του παραγωγικού ιστού της χώρας.

Τα ιδρυτικά μέλη της έχουν ολοκληρώσει σπουδές σε Οικονομικές και Πολυτεχνικές επιστήμες και εξειδικεύονται σε συναφείς με τη δραστηριότητα της εταιρείας επιστημονικές περιοχές.

Όραμα: Η λειτουργία ως πόλος κοινωνικής χρησιμότητας για τη συμφιλίωση της δυναμικής της Οικονομίας με τη δυναμική της Επιχειρηματικότητας.

Αποστολή: Η δημιουργία μακροχρόνιων σχέσεων με τους πελάτες μας και η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας μέσω της καινοτομίας και της προηγμένης τεχνολογίας.

Οι Υπηρεσίες μας


IT Services

Digital Agency

Έμπνευση και Ιδέες